Voorgerecht
Carpaccio
Huis gesneden carpaccio van het Hereford rund, Basilicum mayonaise, Parmezaan, pijnboompitten en kappertjes
Gerookte zalm
In biet gemarineerd, waterkers, knolsalade, gel van dille en soldaatjes
Groentetuintje
Gemarineerde groenten, geitenkaas, zwarte olijf en knol crème
Rillette van makreel
Gerookte mayonaise, toast, granny smith en een french dressing
Dagelijks wisselende soep
Vraag naar onze soep van de dag
coquille
Schuim van kreeft, vanille olie en knol creme
Hoofdgerecht
Duo van het Livar kloostervarken
Varkenshaas en een roulleau van pulled pork, saus van roze peper en champignons, diverse groenten en een mousseline van rode biet
Heilbot
Beurre blanc van saffraan, truffelaardappel, mousseline van pastinaak en een antiboise
Spare ribs
Bijbehorende garnituur, aïoli en huisgemaakte frites met mayonaise
Risotto
Parmezaan, doperwt, paddenstoelen truffelsaus en gebakken gamba + 4.50
Black Angus
U.S rumpsteak, jus van kalf, mousseline van knol en gepofte groenten
Nagerecht
Professor Grunschnabel
Drie bollen ijs
Chocolade
Mousse met een saus van witte chocolade en 5 spices room
Dessert van de chef
Kaasplateau
5 kazen, notenbrood en perenboter
Rood fruit
Soepje van rood fruit met hangop en yoghurt ijs