Voorgerecht
Carpaccio
Huis gesneden carpaccio van het Hereford rund, Basilicum mayonaise, Parmezaan, pijnboompitten en kappertjes
Gerookte zalm – nu zonder magnum
Magnum van gerookte zalm, sushi rijst, kikoman mayonaise en wasabi
Bieten tartaar
Rode biet, geitenkaas, chip en mosterdzaad
Rillette van regenboogforel
wasabi mayonaise, toast van zeewier, granny smith en cress
Dagelijks wisselende soep
Vraag naar onze soep van de dag
coquille
Schuim van kreeft, vanille olie en knol creme
Hoofdgerecht
Duo van het Livar kloostervarken
Varkenshaas en een roulleau van pulled pork, saus van roze peper en champignons, diverse groenten en een mousseline pastinaak
Veganistische rendang
Heilbot
Beurre blanc van saffraan, diverse groenten, mousseline van pastinaak en een antiboise
Spare ribs
Bijbehorende garnituur, aïoli en huisgemaakte frites met mayonaise
Risotto
Parmezaan, doperwt, paddenstoelen truffelsaus en gebakken gamba + 5.50
Black Angus
U.S rumpsteak, jus van kalf, mousseline van knol en gepofte groenten
Nagerecht
Professor Grunschnabel
Drie bollen ijs
Huisgemaakte Scroppino
Chocolade
Mousse met een saus van witte chocolade en 5 spices room
Dessert van de chef
Kaasplateau
5 kazen, notenbrood en perenboter
Rood fruit
Soepje van rood fruit met hangop en yoghurt ijs